Een nachtje of een paar nachtjes in een hotel is iets wat veel mensen niet als een vervelende taak zullen ervaren, zeker niet als het nog een luxe hotel is ook. Goedkoop overnachten is nu echt mogelijk! Een avondje lekker hangen in je hotelkamer of juist lekker op stap gaan om daarna moe, maar o zo voldaan te kunnen gaan slapen in je lekkere bed in de hotelkamer. Helaas zijn hotels ook niet gratis, dus zul je er wel voor moeten betalen. Door mee te doen aan een hotelkamer veiling loop je de kans om een hele goedkope hotelkamer te kunnen boeken. Als jij namelijk degene bent die aan het einde van de rit het hoogste heeft geboden, dan is de hotelkamer namelijk voor jou.

Bieden op een hotelkamer, altijd goedkoper dan de originele prijs

Als je gaat bieden op een hotelkamer dan kun je een goedkope hotelkamer winnen. Als jij het hoogste biedt, dan is de hotelkamer voor jou, voor de prijs wat jij hebt geboden. Je zou dan ook wel dom zijn om meer te gaan bieden als de originele prijs. En de originele prijs kun je meestal zo zien, en als je het niet kunt zien, dan kun je deze natuurlijk ook zo zelf opzoeken. Het moet dan dus wel heel raar lopen als je uiteindelijk duurder uit zou zijn dan wanneer je de hotelkamer op de normale manier zou hebben geboekt.

Geen inschrijfgeld, het kost je niks

Om mee te doen aan een hotelkamer veiling hoef je geen computer expert te zijn. Je moet je meestal alleen even eerst inschrijven en dat is niks meer dan een inlognaam en dergelijke verzinnen. Inschrijfgeld is meestal ook niet aan de orde. Je kunt dus gewoon gratis gaan bieden. Ben je niet de hoogste bieder? Dan is er dus ook niks aan de hand, je hoeft niks te betalen.