Badhotel Scheveningen

Dit 3 sterren hotel ligt op ongeveer 150 meter van de boulevard. Het ligt centraal en op loopafstand van theater, restaurants en alle uitgaansgelegenheden van bruisend Scheveningen. Het hotel wordt met een gemiddelde van 7,9 beoordeeld.

Van der Valk Hotel Sassenheim

Dit 4 sterren hotel ligt in de Bollenstreek en vlakbij de kust. Ideaal te combineren met een dagje Keukenhof. Of voor een dagje shoppen in de historische stad Leiden. En bij terugkomst kunt u van een heerlijke maaltijd genieten in het sfeervolle restaurant. Het hotel wordt met een gemiddelde van 8,0 beoordeeld.

Holiday Inn IJmuiden Seaport Beach

Dit 4 sterren hotel ligt op slechts 150 meter van het strand van IJmuiden. Het is een veelzijdige locatie ook voor zakelijke groepen met vergaderfaciliteiten. Bezoek Vuurtoren IJmuiden of Kasteel Brederode. Het hotel wordt met een gemiddelde van 7,9 beoordeeld.

Best Western Amadore Hotel Arneville

Dit 4 sterren hotel ligt op loopafstand van het centrum van de historische stad Middelburg. Ideaal voor een gezellig dagje shoppen of voor een bezoek aan de Lange Jan, Neeltje Jans of voor een mooie rondvaart door Middelburg of het Veerse Meer. Het hotel wordt met een gemiddelde van 7,6 beoordeeld.

Hotel 1900

Dit 3 sterren hotel ligt in het pittoreske Bergen aan de Nederlandse kust. Er heerst een gemoedelijke sfeer en vanuit het hotel ligt de kust op loopafstand. Maar ook een bezoek aan Museum Auto Union, Museum Kranenburgh Bergen en gemeentemuseum Het Sterkenhuis zijn zeer de moeite waard. Het hotel wordt met een gemiddelde van 7,0 beoordeeld.

Hotel Aquadelta

Dit 3 sterrenhotel ligt op loopafstand van het Grevelingenmeer en de kust van de Oosterschelde. Het heeft eigen faciliteiten als een zwembad en bowlingbaan en een bezoekje aan de jachthaven van Bruinisse is de moeite waard. Het hotel wordt met een gemiddelde van 7,2 beoordeeld.

Westcord Hotel Noordsee

Dit 4 sterren hotel ligt op het prachtige Waddeneiland Ameland. Kom er tot rust na een bezoek aan het strand en duinen in het eigen zwembad, Turks stoombad en sauna. Ideaal voor een wandeling of fietstocht. Het hotel wordt met een gemiddelde van 8,3 beoordeeld.

Hotel de Strandplevier

Dit gezellige 2 sterren familiehotel ligt in de Koog op het eiland Texel. U kunt er gratis parkeren en logeert te midden van bos, duinen en strand. Ideaal om Texel te verkennen. Bezoek Natuur- en beeldentuin De Wije Blick maar wandel ook eens door het pittoreske centrum van De Koog. Het hotel wordt met een gemiddelde van 7,9 beoordeeld.

Hotel Waddenweelde

Dit 3 sterren hotel ligt op het uiterste noordelijke punt van Nederland in Pieterburen. Heerlijk om een dag te wadlopen of zeehonden te bekijken in het opvangcentrum. Hier ligt ook het beginpunt van het bekende Pieterpad voor de fervente wandelaars. Het hotel wordt met een gemiddelde van 7,3 beoordeeld.