Hotel Duinzicht

Dit 3 sterrenhotel ligt op 150 meter van het strand aan de duinen van Scheveningen. U kunt er gratis parkeren en genieten van een dagje strand of van het bruisende uitgaansleven van Scheveningen. Bezoek het Holland Casino of Crazy Piano's en kom erna tot rust in dit comfortabele hotel. Het hotel wordt met een gemiddelde van 7,7 beoordeeld.

Resort Land en Zee

Dit 3 sterren hotel ligt op slechts 100 meter van het Noordzee strand in het gezellige plaatsje Renesse. Het is splinternieuw en zeer gastvrij en wordt compleet omgeven door water. Bezoek het Bliksemmuseum of Natuurgebied Schelphoek of het gezellige centrum van Renesse. Het hotel wordt met een gemiddelde van 8,1 beoordeeld.

Residentie Californië

Dit 4 sterren hotel bestaat uit luxe appartementen in de Koog op het eiland Texel en ligt in de bossen en duinen. Het bevindt zich op loopafstand van niet alleen het strand maar ook bijvoorbeeld Ecomare en het Schipbreuk- en Juttersmuseum Flora. Het hotel wordt met een gemiddelde van 7,6 beoordeeld.

Westcord Strandhotel Seeduyn

Dit 4 sterrenhotel ligt op de 1e duinrij van het prachtige Waddeneiland Vlieland en biedt uitzicht over het strand en de Noordzee. Het heeft een eigen zwembad en sauna en wellness center. De vuurtoren bevindt zich op loopafstand evenals het museum Tromp's Huys. Het hotel wordt met een gemiddelde van 8,0 beoordeeld.

Fletcher Hotel de Witte Raaf

Dit 4 sterren hotel ligt pal achter de duinen van de populaire badplaats Noordwijk. De ligging maakt het mogelijk bezoek aan strand en duinen te combineren met al het moois dat de Bollenstreek te bieden heeft. De ideale uitvalsbasis daardoor voor mooie wandelingen en fietstochten. Het hotel wordt met een gemiddelde van 7,5 beoordeeld.

Fletcher Hotel-Restaurant Zeeduin

Dit 4 sterren hotel ligt op slechts 50 meter van het strand in Wijk aan Zee. Lekker uitwaaien op het strand of wandelen door de duinen behoort tot de mogelijkheden. Maar ook een dagje winkelen in Haarlem of Alkmaar is goed te doen vanuit dit hotel. Het hotel wordt met een gemiddelde van 7,6 beoordeeld.

Sandton Paal 8 Hotel aan Zee

Dit luxe 4 sterrn hotel ligt aan een van de breedste stranden van Nederland op het mooie Waddeneiland Terschelling. Het heeft een eigen zwembad en sauna en biedt een prachtig uitzicht op de duinen. Fietsen en wandelen worden niet veel mooier dan in deze prachtige omgeving. Het hotel wordt met een gemiddelde van 8,4 beoordeeld.

De Klok

Dit 3 sterren hotel vindt u in het dorpje Buren op het Waddeneiland Ameland. Met de fiets of wandelend kunt u de orachtige natuur en omgeving van dit Waddeneiland ontdekken en voor gezelligheid kunt u terecht in het dorpje Buren. Het hotel heeft verder een eigen sauna en zonnebank. Het hotel wordt met een gemiddelde van 7,7 beoordeeld.