Voordelig er tussenuit naar Scheveningen

Als we binnen ons eigen land op vakantie willen gaan dan zijn er genoeg leuke plekken om naar toe te gaan, maar boven aan het lijstje staat toch zeker Scheveningen. Zeker als het mooi weer is dan is Scheveningen een leuke plek om op vakantie te gaan binnen Nederland. We hebben in Scheveningen een leuke boulevard om over heen te lopen en een lekker strand om op te liggen. We kunnen overdag dus lekker genieten aan de Nederlandse zee en als de avond komt een lekkere wandeling maken over de boulevard met de vele leuke restaurantjes en uitgaansgelegenheden. Kortom er is genoeg te beleven in het bruisende Scheveningen, het is de perfecte plek om even het echte vakantie gevoel te hebben in eigen land.

Carlton Beach hotel Scheveningen

Het Carlton Beach hotel is zeker aan te raden voor iedereen die naar Scheveningen gaat. Het hotel is een zeer mooi enĀ  luxe hotel dat bekroond is met 4 sterren. De ligging van het Carlton Beach hotel is waarlijk prachtig. Het hotel ligt direct aan het stand en de boulevard waardoor u makkelijk overal bent en kunt genieten van een mooi uitzicht. Het Carlton Beach hotel heeft 183 comfortabele en zeer mooie kamers die zijn voorzien van een balkon om even lekker op te zitten, airconditioning voor de temperatuur, televisie, een bureau en een badkamer met een mooi ligbad en/of douche, toilet en nog meer faciliteiten.

Ontbijt Carlton Beach hotel

U kunt de dag in het Carlton Beach hotel goed beginnen met een heerlijk en uitgebreid ontbijt, verder in de middag mag u genieten van een zeer luxe brunch en in de avond kunt u heerlijk dineren. Verder kunt u een fitness ruimte terug vinden in dit mooi hotel om even lekker uw energie er uit te gooien, vervolgens kunt u een paar baantjes gaan zwemmen in het binnenzwembad om vervolgens te gaan genieten in de wellness spa.

Lage tarieven Carlton Beach hote

Boven op alles komt er nog bij dat dit hotel zeer scherpe prijzen hanteert voor de overnachtingen. Dit alles heeft er dan ook voor gezorgd dat dit hotel is uitgeroepen tot het beste hotel van Scheveningen in 2012

Luxe Steigenberger Kurhaus Hotel

Wilt u genieten van zeer veel luxe in een mooi gebouw dan is het Steigenberger Kurhaus Hotel in Scheveningen de juiste keuze voor u. Dit prachtige hotel ligt ligt direct aan de boulevard en het mooie strand van Scheveningen. De prijs voor een overnachting in dit hotel is wel wat hoger dan de andere hotels in Scheveningen, maar daar krijgt u dan ook echt iets voor terug. In het Steigenberger Kurhaus Hotel kunt u genieten van kwalitatief zeer goed eten en bijzonder mooie en luxe hotelkamers.