Van der Valk: een begrip voor velen!

De meeste Nederlanders kennen Van der Valk wel, maar voor diegene die Van der Valk nog niet kent, wordt er hieronder kort uitleg over geven. Van der Valk is een van Nederlands grootste Hotel & Restaurant concerns. Van der Valk is een familie bedrijf dat bestaat sinds 1939 en heeft altijd als doel voor ogen gehad om goede kwaliteit te bieden voor een degelijke prijs.

Goedkoop overnachten in mooie hotel kamer

In de Van der Valk hotels kunt u dan ook goed overnachten in een mooie hotel kamer voor een zeer schappelijke prijs. Daar komt bij dat de restaurants van de Van der Valk hotels ook erg geliefd zijn, zowel bij de hotel gasten evenals zaken mensen. Van der valk stelt hun hotels open voor zakelijke bijeenkomsten, lunches en veel meer. U kunt natuurlijk ook als particulier even lekker gaan eten bij een Van der Valk hotel. Van der Valk is er heel goed in geslaagd om de drempel lekker laag te houden waardoor het voor iedereen toegankelijk is. Toch hebben de hotels een bepaalde klassen over zichzelf heen weten te houden die staat voor kwaliteit. Of u dus een zakelijk diner heeft, een zakelijke bespreking, een uitje met uw vrouw of man of toch liever gewoon even lekker een hapje wilt eten, bij de Van der Valk hotels zit u altijd goed. U weet dat de prijs goed is en dat u waar krijgt voor het geld dat u dient te betalen en dat is iets waar we allemaal van houden.

Waar kan ik Van der Valk vinden?

Over de jaren heen is Van der Valk natuurlijk flink uitgebreid. Ze zijn begonnen in de plaats Voorschoten waar meneer  Martien van der Valk sr. het eerste Van der Valk hotel opende. Sinds dien is het concern ontzettend gegroeid. Eerst was Van der Valk alleen in Nederland te vinden maar daar hebben ze verandering in weten te brengen. Van der Valk heeft momenteel 63 vestigingen in Nederland, 13 hotels in Duitsland, 9 in vestigingen van Van der Valk België, 3 in Frankrijk, 1 Van der valk in Spanje, er is zelfs 1 Van der Valk in Florida te vinden (Verenigde Staten), 1 op Aruba, 1 op Bonaire en als laatste nog een Van der Valk op Curaçao.

Nog goedkoper naar Van der Valk

Als we op vakantie gaan of gewoon even een weekendje weg willen we natuurlijk altijd de goedkoopste prijs betalen voor de beste kwaliteit. Van der Valk is zonder twijfel één van de betere opties die u heeft om in Nederland te overnachten. De prijs is niet te hoog en de kamer zijn goed in orde. Van der Valk doet vaak mee met mooie aanbiedingen zodat u nog wat goedkoper kunt overnachten in hun mooie hotels. Ook biedt Van der Valk zelf mooie en goede aanbiedingen aan hun klanten om af en toe nog wat extra te kunnen besparen op de boeking. Houdt dus altijd uw ogen open voor een mooie aanbieding als u in een Van der Valk wilt gaan overnachten.